1405-01-07 06:58
69
0
96853
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان:

۴۵ هزار بیمار در طرح سلامت نوروزی ویزیت شدند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان عملکرد هفته اول طرح سلامت نوروزی را تشریح کرد و گفت: در این مدت به بیش از ۴۵ هزار بیمار ارائه خدمات شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، ناصر هروی ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان استان که در ایام تعطیلات نوروز با تمام توان به مردم عزیز خدمت‌رسانی می‌کنند، به تشریح عملکرد واحدهای درمانی و نظارتی حوزه درمان استان از آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۵ پرداخت.

وی با تشریح وضعیت ارائه خدمات در هفته نخست افزود: از ابتدای اجرای این طرح تا پنجم فروردین ماه ۱۴۰۵، مجموعاً ۴۵ هزار و ۳۷۸ نفر به اورژانس‌های بیمارستانی مراجعه کردند که از این تعداد، ۳۴ هزار و ۹۵۹ مراجعه به‌صورت سرپایی و ۱۰ هزار و ۴۱۹ مورد منجر به بستری اورژانسی شده است.

هروی افزود: در همین بازه زمانی یک‌هزار و ۸۸۹ عمل جراحی اورژانسی در بیمارستان‌های استان انجام شده و در مجموع ۳ هزار و ۸۰۶ بیمار بستری شده‌اند که شامل ۳ هزار و ۲۴۲ بستری در بخش‌های عادی و ۵۶۴ بستری در بخش‌های ویژه بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اجرای گسترده برنامه‌های پایش و نظارت، گفت: در مجموع ۱۷۴ بازدید از مراکز درمانی، تشخیصی و ارائه‌کنندگان خدمات سلامت انجام شد که شامل ۴۱ بازدید از بیمارستان‌ها، ۳۱ بازدید از درمانگاه‌های عمومی، ۲۵ مطب پزشک عمومی، ۲۱ داروخانه، ۸ مطب متخصص، ۷ درمانگاه دندانپزشکی، ۶ مرکز تصویربرداری، ۵ مرکز درمان سوءمصرف مواد، ۹ بازدید تخصصی آزمایشگاه‌ها با محوریت خون و فرآورده‌های خونی و بحران و بلایا و سایر موارد بوده است.

وی درباره خدمات مامایی نیز توضیح داد: در هفته نخست، ۱۰ مورد اعزام مادر باردار با مداخله و پیگیری کامل انجام شد که خوشبختانه هیچ مورد اینتوباسیون گزارش نشده است.

هروی با بیان اینکه پایش‌های مقیمی و ماندگاری پزشکان به‌صورت شبانه و تا پاسی از شب ادامه داشت، اظهار کرد: این نظارت‌ها در ۴ شهرستان و ۵ مرکز انجام شد.

وی گفت: در حوزه پرستاری نیز ۵ بازدید تخصصی با محوریت ارزیابی چیدمان نیروی انسانی، استاندارد پرستار به تخت، بررسی آمادگی مراکز در حوزه‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، انرژی اضطراری، زیرساخت‌های حیاتی و تیم‌های واکنش سریع صورت گرفت.

هروی ادامه داد: ارائه خدمات تصویربرداری در تمام بیمارستان‌ها به‌صورت شبانه‌روزی برقرار است و علاوه بر آن، بخش خصوصی در ۴ مرکز تصویربرداری و ۳ درمانگاه غیردولتی خدمات ارائه کرده که در مجموع خدمات تصویربرداری بخش خصوصی ۱۳۹۴ مورد بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به گستره فعالیت گروه‌های نظارتی گفت: بازدیدها از ۱۴ شهرستان استان به طور مستمر و روزانه انجام شده و این روند تا پایان طرح سلامت نوروزی ادامه خواهد یافت تا خدمات‌رسانی ایمن، مستمر و با کیفیت به شهروندان و مسافران نوروزی تضمین شود.

هروی در پایان تأکید کرد خدمات‌رسانی در تمامی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان بدون وقفه ادامه دارد و خوشبختانه هیچ‌گونه کمبودی در زمینه دارو، تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات درمانی وجود ندارد.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.