1393-05-17 13:57
1649
0
709

استعفای رئیس هیئت فوتبال گلستان / برزمینی: فرصت ندارم به فوتبال برسم !

قاسم برزمینی از رئیس هیئت فوتبال استان گلستان استعفا داد.

به گزارش گلستان ما ، قاسم برزمینی، رئیس هیئت فوتبال استان گلستان که در اواخر آبان‎ماه سال گذشته با برگزاری انتخابات مجمع فوتبال استان گلستان با کمترین حاشیه به این سمت انتخاب شده بود خبر استعفای خود را تایید کرد.

براین اساس؛ قاسم برزمینی روزهای گذشته با حکمی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان به سمت سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی این اداره‌کل منصوب شد.

برزمینی در پاسخ به این سئوال در خصوص صحت استعفای وی از ریاست هیئت فوتبال استان گلستان، اظهار داشت: به هر حال با توجه به حجم مسئولیت و فعالیت‎های معاونت در اداره‌کل ورزش و جوانان صلاح بر این تصمیم بود.

وی ادامه داد: پیگیری مسائل اداری و رفاهی پرسنل، موضوع پروژه‎های ورزشی و سایر مسائل مرتبط با حوزه معاونت توسعه منابع و پشتیبانی اداره‌کل حوزه وسیع و پرمشغله‌ای است.

سرپرست معاونت توسعه منابع و پشتیبانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان گلستان عنوان کرد: مسئولیت‎ها و موضوعات قابل پیگیری در حوزه فوتبال یک استان هم مسئولیتی پرمشغله است و نیاز به فردی دارد که زندگی‎‎اش تمام وقت در اختیار فوتبال باشد به همین دلیل این تصمیم را گرفتم.

برزمینی در پاسخ به این سوال که آیا این تصمیم خودتان بود یا پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان گلستان تاکید کرد: در خصوص این تصمیم با یکدیگر مشورت کردیم و به این نتیجه رسیدیم.

وی در خصوص تأیید استعفایش بیان کرد: هنوز چیزی مشخص نیست و طی سه روز آینده به احتمال بسیار زیاد تصمیم نهایی اعلام خواهد شد.

رئیس هیئت فوتبال استان گلستان، گزینه بعدی برای سرپرستی هیئت فوتبال استان گلستان تا برگزاری مجمع و انتخابات عیسی اتراچالی رئیس هیئت فوتبال شهرستان گرگان اعلام کرد و متذکر شد: هنوز چیزی مشخص نیست و استعفای من هنوز تایید یا رد نشده و باید منتظر باشیم و ببینیم تصمیم آقای پاشا و کفاشیان چه خواهد بود. / فارس

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.