1404-02-18 08:24
61
0
93997
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان:

«رصد آسمان» هدیه هلال احمر به علاقه‌مندان نجوم

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از برنامه شگفت‌انگیز «رصد آسمان» با همکاری انجمن نجوم استان و خانه هلال تخصصی خبر داد و از مردم برای حضور در این برنامه که شب جمعه برگزار می‌شود، دعوت کرد.

قاسم غریب‌آبادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» ضمن بزرگداشت ۱۸ اردیبهشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر از اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه در سراسر استان خبر داد و اظهار کرد: شعار هفته هلال احمر امسال این جمعیت نماد امید و خدمت بی‌منت برای مردم ایران است.

وی با بیان اینکه همه مردم به نوعی عضو هلال احمر هستند، افزود: برخی مشخصات خود را در سامانه ثبت می‌کنند و به طور رسمی به عضویت این جمعیت درمی‌آیند و برخی از مردم در اقدامات خیرخواهانه و عام المنفعه مشارکت می‌کنند.

غریب‌آبادی خدمات جمعیت هلال احمر را در کمک‌رسانی و یاری به مردم قابل توجه خواند و تصریح کرد: وقتی اتفاقی برای یک هم استانی یا یک هموطن می‌افتد، وقتی اعضای جمعیت هلال احمر را با لباس سرخ و سفید می‌بیند امید در آن‌ها زنده می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با تاکید بر بی‌منت بودن خدمات هلال احمر، کمک به مردم در همه حوزه‌ها به ویژه در حوادث را وظیفه و افتخار این جمعیت دانست.

وی در تشریح برنامه‌های هفته هلال احمر از حضور در مناطق محروم و استقرار کاروان‌های سلامت برای ارائه خدمت به مردم خبر داد و گفت: در این هفته سه پروژه هلال احمر افتتاح می‌شود.

به گفته غریب‌آبادی، یک انبار پشتیبانی در گنبد کاووس برای بخش امدادی، یک فیزیوتراپی در علی‌آباد کتول و یک مرکز شیمی درمانی در بندرترکمن در این هفته به بهره‌برداری می‌رسد.

وی همچنین از برپایی نمایشگاهی در ناهارخوران گرگان در جمعه شب خبر داد که خدمات پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر را به نمایش می‌گذارد.

غریب‌آبادی از برنامه شگفت‌انگیز «رصد آسمان» با همکاری انجمن نجوم استان و خانه هلال تخصصی خبر داد و از مردم برای حضور در این برنامه که در شب جمعه برگزار می‌شود، دعوت کرد.

خبرنگار: زهره رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.