آسیه عرب فعال اقتصاد مقاومتی است ۳۴ سال دارد و در روستای لمسک شهرستان گرگان کارگاه روغنگیری راهاندازی کرده است و محصولاتی باکیفیت عالی به دست مشتری میرساند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، یکی از ویژگیهای اقتصاد مقاومتی تکیه بر توانمندی داخلی و تولید است که مقام معظم رهبری در اردیبهشت ۹۴ در این باره فرمودند «حلّ مشکلات مجموعه اقتصادی کشور را در درون کشور باید پیدا کرد».
آسیه عرب، بانوی کارآفرین و فعال اقتصادی گرگانی با راهاندازی کارگاه تولید روغنهای گیاهی بار دیگر ثابت کرد که زنان میتوانند با اراده و پشتکار فعل خواستن توانستن است را به واقعیتی ملموس تبدیل کنند.
این بانوی کارآفرین گرگانی نه تنها توانسته است تولیدات خود را گسترش داده و به استانهای بزرگی چون شیراز، مشهد و تهران صادر کند، بلکه با این اقدام، نقش موثری در خودکفایی منطقه و ایجاد فرصتهای شغلی ایفا کرده است.
*هیچ مانعی جلودار عزم و اراده نیست
داستان موفقیت آسیه، الهامبخش تمام زنانی است که میخواهند با تکیه بر تواناییهای خود، در عرصه کار و تولید، نقشآفرینی کنند و نشان دهند که هیچ مانعی جلودار عزم راسخ آنها نخواهد بود.
این فعال اقتصادی و بانوی کارآفرین گرگانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» در خصوص فعالیتهایش گفت: متولد ۱۳۶۹ هستم و ۳۴ سال سن دارم و از سال ۱۳۹۹ به تولید انواع روغنها پرداختم ابتدا یک صندوق بودیم و به کمک بسیج سازندگی در روستای لمسک یک صندوقی را راهاندازی کردم سپس یک وامی را از بسیج سازندگی دریافت کردیم که با آن وام توانستیم کارگاه روغن گیری را راهاندازی کنیم.
عرب افزود: با راهاندازی کارگاه روغنگیری روی پای خودم ایستادم و محتاج کار دولتی نشدم اکنون با شروع این حرفه از درآمدم راضی هستم.
*بانوی گرگانی زمینه اشتغالزایی ۸۰ نفر شد
این فعال اقتصاد مقاومتی ادامه داد: سال ۱۳۹۹ مجددا وام دیگری دریافت کردیم و یک کارگاه بوجاری راهاندازی کردیم و محصولات را از کشاورز خریداری و سپس بوجاری میکردیم.
این بانوی پرتلاش موفق ادامه داد: سال ۱۴۰۰ صندوق را تبدیل به تعاونی کردم و اکنون یک شرکت تعاونی فراگیر روستایی داریم که تعداد ۸۰ نفر در آن عضو هستند که بیشترین اعضای این شرکت بانوان روستایی است.
عرب با توصیه به بانوانی که علاقه به ایجاد ثروت در عرصه اقتصاد هستند، ابراز کرد: تشکیل شرکت تعاونی فراگیر روستایی با این هدف صورت گرفت که بانوانی که در روستا زندگی میکنند به شهرها مهاجرت نکنند و در داخل روستای خودمان مشغول به کار باشند.
*گسترش محصولات روغنی در کشور
این فعال اقتصادی از اشتغالزایی دو نفر در کارگاه روغنگیری روستای لمسک خبر داد و گفت: چندین نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در کارگاه بوجاری مشغول به فعالیت هستند.
وی از صادرات محصولات روغن خود به سراسر کشور خبر داد و افزود: روغنهای تولید خودم را به چند استان بزرگ کشور نظیر مشهر، شیراز و تهران ارسال میکنم.
عرب گفت: سال ۱۳۹۹ با مبلغ ۴۵ میلیون تومان سرمایه اولیه توانستم چندین دستگاه روغنگیری خریداری کنم و با وامی که از بسیج سازندگی گرفته بودم توانستم این کارگاه را گسترش دهم.
*جوانان از راهاندازی کارگاههای کوچک نترسند
این فعال اقتصادی با بیان اینکه تحصیلاتم ارشد روانشناسی است، گفت: با توجه به تحصیلاتم به دنبال شغل دولتی نرفتم چون معتقدم در شغل آزاد موفقترم و بهتر درآمدزایی میکنم.
وی گفت: به جوانانی که هنوز برای خود شغلی ندارند توصیه میکنم از فرصتی که در اختیار دارند برای راهاندازی یک شغل تلاش کنند جوانان از راهاندازی کارگاههای کوچک نترسند و به میدان بیایند حتی با راهاندازی کارگاههای کوچک و یا کارهای خانگی میتوانند گامی موثر بردارند.
عرب افزود: مسئولان از فعالان اقتصاد مقاومتی حمایت کنند زیرا اقتصاد مقاومتی میتواند اقتصاد کشور را نجات دهد بسیج سازندگی با دادن وام به تولیدکنندگان واقعا کارگشاست زیرا این وام موتور محرک فعالان اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش «گلستان ما»، در دنیای امروز، زنان نقش کلیدی و تأثیرگذاری در رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی ایفا میکنند با تغییر دیدگاهها نسبت به توانمندیهای زنان و گسترش فرصتهای برابر، بانوان در سراسر جهان توانستهاند مسیرهای تازهای در عرصههای مختلف، از جمله کارآفرینی، بگشایند.
خبرنگار: سمیرا رجبی
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد