1404-06-21 13:18
172
0
95221
امام‌جمعه موقت گرگان:

معادله «نه جنگ و نه صلح» درهم شکسته شود

امام‌جمعه موقت گرگان گفت: باید معادله تحمیلی دشمن که شرایط «نه جنگ و نه صلح» را ایجاد کرده، درهم شکسته شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مهاجر در نماز جمعه این هفته گرگان با تأکید بر سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب، لزوم غلبه روحیه کار و تلاش در کشور را یادآور شد.

وی خاطرنشان کرد: باید معادله تحمیلی دشمن که شرایط «نه جنگ و نه صلح» را ایجاد کرده، درهم شکسته شود.

مهاجر در ادامه ضمن اشاره به دسیسه‌های دشمن، افزود: دشمن در تلاش است با حفظ سایه جنگ بر سر کشور، در مردم سستی، رخوت، یأس و ناامیدی ایجاد کند و از طریق جنگ روانی به اهداف شوم خود دست یابد.»

امام‌جمعه موقت گرگان، راه غلبه بر این توطئه‌ها را در تقویت روحیه جهادی و تلاش بی‌وقفه دانست و تصریح کرد: برای ناکام گذاشتن دشمن و خنثی کردن نقشه‌های آن، باید روحیه کار و تلاش مضاعف بر سراسر کشور غالب شود.

وی بر لزوم حفظ روحیه کار و تلاش همه‌جانبه در کشور تأکید کرد و با اشاره به هماهنگی و هم‌صدایی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور در این خصوص، اختصاص تمامی همت مسئولان برای رفع مشکلات مردم را خواستار شد.

مهاجر، ضمن توصیه به تعادل بین کار دنیوی و اخروی، به کلامی تأمل‌برانگیز از معصومین اشاره کرد: انسان باید در دنیا چنان عمل کند که گویا مرگ نخواهد آمد و برای آخرت چنان آماده باشد که گویا فردا خواهد مرد.

وی افزود: این نگاه جامع، می‌تواند موتور محرک تقویت روحیه تلاش و مسئولیت‌پذیری در مدیران و آحاد جامعه باشد.

امام‌جمعه موقت گرگان، در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت مطالبه‌گری و انتقاد سازنده پرداخت.

مهار با استناد به روایات، تأکید کرد و گفت: انتقاد باید مشفقانه، علمی، منصفانه و محترمانه باشد و هرگز نباید به تخریب و توهین منجر شود.

وی از مسئولان خواست که عدالت، شفقت و مهربانی را سرلوحه کارهای دولتی خود قرار دهند و از مردم نیز درخواست کرد که در هنگام انتقاد، انصاف و حسن سیرت را رعایت کنند.

مهاجر به وضعیت اقتصادی و بازار کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: رهبر انقلاب ضمن تقدیر از تلاش‌های رئیس‌جمهور، خواستار اقدام فوری دولت برای تأمین گاز زمستانی مردم و کنترل نوسانات ارزی و بی‌ثباتی قیمت‌ها شده‌اند.

وی روانی‌سازی بازار، احتکار و هجوم به خرید دلار را به شدت مضر خواند و بر لزوم تأمین پایدار کالاهای اساسی، انضباط بازار و حمایت قاطع از اقشار آسیب‌پذیر جامعه تأکید ورزید.

امام‌جمعه موقت گرگان، ضمن اشاره به حرکت‌های بین‌المللی حمایت از غزه، راهپیمایی‌ها و اعزام ناوگان‌های امدادی از کشورهای مختلف را تجسم امید و تلاش برای کرامت و آزادی مردم غزه توصیف کرد.

وی همچنین در خصوص حواشی رفتار ورزشکاران، بیان کرد که سلام نظامی یا تشویق بخشی از فعالیت‌های ملی و نشان‌دهنده وحدت و حمایت از نظام است و نباید با واکنش‌های تند و توهین‌آمیز مواجه شود.

مهاجر با استناد به آیات و روایات، به برخی کشورهای منطقه هشدار داد که با تحکیم روابط و حضور پایگاه‌های نظامی به دشمنان نزدیک شده‌اند. او از این کشورها خواست تا بیدار شوند و از پیوستن به ائتلاف‌هایی که به ضرر جهان اسلام است خودداری کنند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.