1405-05-20 11:51
197
0
97907
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان:

نشستن در مسندهای صنفی هدف مالی ندارد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گلستان با اشاره به تفاوت دیدگاه‌های مختلف در میان ۱۳ هزار عضو این سازمان، با رد شایعات مربوط به درآمدهای بالای مسئولان، تأکید کرد: مدیریت نهادهای صنفی، فراتر از سود شخصی و با رویکرد خدمت به جامعه است.

محمد ابراهیم‌پور ضمن تبریک روز خبرنگار در دیدار با تحریریه پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» با تبیین چالش‌های مدیریتی در سازمان نظام مهندسی ساختمان، از تنوع فکری و رفتاری در میان اعضای این نهاد خبر داد.

وی گفت: در میان ۱۳ هزار عضو سازمان، طیف‌های مختلفی وجود دارد؛ از منتقدان سازنده که به دنبال اصلاح هستند تا کسانی که تصور می‌کنند نظام مهندسی منبعی برای سرمایه‌گذاری یا کسب ثروت است.

رئیس نظام مهندسی گلستان با اشاره به فرهنگ نادرست در برخورد با مسندهای مدیریتی در ایران، خاطرنشان کرد: برخی تصور می‌کنند هر کس در انتخابات پیروز می‌شود، برای کسب درآمدهای کلان به آنجا آمده است اما واقعیت این است که مدیریت یک جامعه حرفه‌ای، نیازمند خدمت‌رسانی است و پول باید در اولویت آخر قرار گیرد.

وی با بازگویی خاطره‌ای از سال ۹۸، به شدت بر پایین بودن حقوق مدیران سازمان تأکید کرد و گفت: «ر زمانی که برخی مدعی بودند مدیران مبالغ هنگفتی دریافت می‌کنند، حقوق من ماهی ۷ میلیون تومان بود مدیریت صنفی، شغلِ پول‌اندوزی نیست.

رئیس نظام مهندسی گلستان در ادامه با اشاره به وضعیت معیشتی مهندسان، از خلاء قانونی و اجرایی در حوزه بیمه سخن گفت.

ابراهیم‌پور اظهار کرد: از ۱۳ هزار عضو سازمان، تنها حدود ۷۰۰۰ نفر دارای پروانه اشتغال هستند بسیاری از مهندسان تک‌شغله‌اند و بیمه ندارند اگرچه مجلس قانونی برای بیمه مهندسان مصوب کرده، اما این طرح به دلیل عدم تخصیص منابع مالی در قانون برنامه هفتم، عملاً ابتر مانده است.

وی افزود: بیمه تأمین اجتماعی بدون دریافت منابع مشخص، عملاً نمی‌تواند خدمات لازم را به مهندسان ارائه دهد و این موضوع همچنان به عنوان یک مشکل اساسی، پیگیر است.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.