نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت: هر نوع بازرسی از تاسیسات هستهای توسط بازرسانی غیر از بازرسان آژانس امری غیر قانونی است و ایران زیر باز زور نمیرود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، هوشنگ هادیانپور با اشاره به اینکه مواضع مقامات کاخ سفید در روزهای اخیر تایید کننده بدعهدی و بداخلاقی آمریکایی هاست، گفت: از سال ۱۳۳۲ تا به امروز آمریکا همیشه بیصداقتی خود را در حد بینهایت به ملت ایران ثابت کرده است، بیصداقتی آمریکا نه تنها با ملت ایران بلکه برای هم پیمانانش نیز اثبات شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای این دور از گفتگوها بارها اعلام کردید که بعید نیست که آمریکا باز هم مانند قبل بدعهدی کرده و بازی گفتگوها را مثل برجام خراب کند، ادامه داد: درخواست گفتگو از سوی رئیس جمهور آمریکا اعلام شد و آنها خودشان برای این کار پیش قدم شدند ما در روزهای اخیر اتفاقاتی رخ داده که یک بار دیگر نشان داد که آمریکا صداقت ندارد و میخواهد با تهدید به خواستههای خود برسد.
هادیان پور با اشاره به اینکه ایران زیر باز زور نمیرود و از حق قانونی خود دفاع خواهد کرد، گفت: انرژی هستهای صلح آمیز حق ملت ایران است و از این حق قانونی خود در حوزه علوم مختلف از جمله پزشکی و انرژی استفاده خواهد کرد.
نماینده مردم شازند با اشاره به اینکه غیر ممکن است ایران توان غنی سازی ۶۰ درصد را به صفر برساند، ادامه داد: ملت ایران در طول این سالها سرمایه سنگینی برای دستیابی به توانمندی هستهای پرداخت کرده است و امکان ندارد از آنچه به دست آورده عقب نشنی کند.
وی با بیان اینکه ایران عضو NPT است و براساس پروتکلهای این معاهده بازرسی از تاسیسات هستهای خود را برای بازرسان آژانس امکان پذیر کرده است، تاکید کرد: اینکه آمریکا بخواهد شخصا برای فعالیتهای هستهای ایران بازرس تعیین کند پذیرفتنی نیست.
هادیان پور گفت: چگونه ممکن است در شرایطی که ما حتی مذاکره مستقیم با آمریکا را نپذیرفتیم به بازرسان آنها اجازه بازدید از تاسیسات هستهای خود را بدهیم.
نماینده مردم شازند خاطرنشان کرد: هر نوع بازرسی از تاسیسات هستهای توسط بازرسانی غیر از بازرسان آژانس امری غیر قانونی است و ایران زیر باز زور نمیرود.
منبع: راه دانا
انتهای خبر/
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد