1405-02-22 13:00
55
0
97217
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان خبر داد:

تزریق ۶۸۱ میلیارد ریال تسهیلات به گردشگری گلستان

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از پرداخت بیش از ۶۸۱ میلیارد ریال تسهیلات به ۴۵۶ طرح گردشگری و صنایع‌دستی استان خبر داد.

 به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، فریدون فعالی امروز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ با اشاره به روند حمایت مالی از طرح‌های گردشگری استان اظهار کرد: در مجموع ۲ هزار و ۵۸۳ میلیارد ریال اعتبار تسهیلاتی از محل تبصره ۱۵ سال ۱۴۰۴ برای حمایت از طرح‌های گردشگری و صنایع‌دستی گلستان اختصاص‌یافته است.
 
 وی افزود: تاکنون یک‌هزار و 466 پرونده با مجموع درخواست تسهیلات یک هزار و ۷۸۸ میلیارد ریال ثبت شده که از این تعداد، ۴۵۶ پرونده موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند و در مجموع ۶۸۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به متقاضیان پرداخت شده است.
 
 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان ادامه داد: از محل اعتبارات وزارت میراث‌فرهنگی، ۲۰۵ پرونده به مبلغ ۳۳۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده‌اند.
 
 فعالی تصریح کرد: همچنین از محل بنیاد علوی، ۱۶۷ پرونده موفق به دریافت ۲۳۰ میلیارد ریال تسهیلات شده‌اند و بنیاد برکت نیز به ۸۴ پرونده، تسهیلاتی به مبلغ ۱۲۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال پرداخت کرده است.
 
 وی با تأکید بر اثرگذاری این حمایت‌ها گفت: این تسهیلات نقش مهمی در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی استان دارد.
 
 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه زیرساخت‌های گردشگری از اولویت‌های اصلی این اداره کل است و تلاش می‌شود با استفاده از ظرفیت‌های حمایتی موجود، روند توسعه گردشگری استان با شتاب بیشتری دنبال شود.
 
 انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.