1404-02-19 23:28
26
0
94033
واعظ و روحانی برجسته اهل سنت شرق گلستان:

محبت به امام رضا (ع) باورهای اهل سنت است

روحانی برجسته اهل سنت شرق گلستان محبت به امام رضا (ع) را جزی از باورهای اهل سنت دانست و گفت: این محبت در میان ترکمن‌های گلستان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

آخوند رامین مارمایی در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» گفت: در ایام دهه کرامت، ارادت جامعه اهل سنت استان گلستان، به ویژه قوم ترکمن، به ساحت مقدس امام رضا (ع) بار دیگر مورد تاکید قرار دارد  و محبت و ارادت به امام رئوف و خاندان عصمت و طهارت (ع) جزء لاینفک باورها و عقاید اهل سنت است و این محبت در میان ترکمن‌های گلستان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مارامایی با اشاره به زهد و تقوای کم نظیر امام رضا (ع)، مطالعه و تحقیق در زندگانی پربار آن امام همام را برای عموم مسلمانان ضروری دانست و تاکید کرد: شناخت سیره و منش امام رضا (ع) می‌تواند الگوی مناسبی برای زندگی فردی و اجتماعی باشد و به تقویت وحدت و همدلی بین مسلمانان شیعه و سنی کمک کند.

این روحانی اهل سنت در ادامه سخنان خود به نقش مهم روحانیون و اندیشمندان در تبیین ارزش‌های اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی که دشمنان اسلام با تمام قوا در تلاش برای ایجاد تفرقه و اختلاف بین مسلمانان هستند، بیان حقایق و دستاوردهای انقلاب اسلامی وظیفه همه ماست. ما باید پیشرفت‌ها و موفقیت‌های جوانان و فرزندان این مرز و بوم را به نسل امروز و آینده بازگو کنیم تا آن‌ها با امید و انگیزه بیشتری برای سربلندی ایران اسلامی تلاش کنند.

مارامایی همچنین با اشاره به امنیت و آرامش حاکم بر ایران اسلامی، این نعمت بزرگ را مرهون خون شهدا و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری دانست و تاکید کرد: امنیت و آسایش کشور عزیزمان ایران اسلامی نمونه‌ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است که با نگاهی ساده به کشورهای همسایه که مدام در حال جنگ و خونریزی هستند، اهمیت و ارزش امنیت و آرامش بهتر درک خواهیم کرد. حفظ و حراست از این امنیت وظیفه همه ماست و باید در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم."

وی افزود: لازم به ذکر است که استان گلستان با داشتن جمعیتی قابل توجه از اهل سنت، به عنوان نمادی از وحدت و برادری بین شیعه و سنی در ایران شناخته می‌شود.

این عالم اهل سنت تاکید کرد: برگزاری مراسم‌های مشترک در ایام مذهبی و مناسبت‌های ملی، از جمله جلوه‌های این وحدت و همدلی است و ترکمن‌های گلستان به عنوان یکی از اقوام اصیل این استان، همواره ارادت و احترام ویژه‌ای به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) داشته‌اند و در مراسم‌های مذهبی مربوط به امام رضا (ع) حضوری فعال و چشمگیر دارند.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.