1400-11-04 18:04
1068
0
78272
با ورود دادستانی مرکز گلستان؛

52 سازه غیرمجاز در منطقه پارادایز گرگان تخریب شد

دادستان مرکز استان گلستان گفت: امروز 52 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه پارادایز جنگل النگدره گرگان تخریب شد .

به گزارش گلستان ما، محمود اسپانلو افزود: هر چند منطقه پارادایز اصطلاحا جزو مستثنیات محسوب می شود اما کاربری این زمین ها کشاورزیست و ساخت و ساز در این زمین ها برخلاف قانون است .

وی افزود: امروز این بناها در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری زمین های کشاورزی و باغی تخریب شد .

دادستان اسپانلو گفت: یکی از اقدامات ما در معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرای گرگان، رصد و پایش مناطق در معرض خطر تغییر کاربری است و به دستگاه های مسئول هم برای جلوگیری به موقع از ساخت و سازهای غیرمجاز ، تذکر داده شده است .

به گفته وی ،  از ابتدای امسال تاکنون بیش از 100 مورد  ساخت و سازغیرمجاز در زمین های کشاورزی و باغی شهرستان گرگان تخریب شد .

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.