1404-02-17 13:56
93
0
93984
یادداشت؛

آقای قالیباف به داد گلستان برسید!

علی منصوری رضی معلم بازنشسته آموزش‌ و‌ پرورش استان گلستان، بدر یادداشتی خطاب به محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، خواستار توجه ویژه به وضعیت استان گلستان شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، جناب آقای دکتر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به شهر دارالمومنین و استان گلستان خوش آمدید. جهت اطلاع جنابعالی از موقعیت استان گلستان در کلام گهر بار مقام معظم رهبری که فرمودند محرومیت استان در زیر برگ‌های سبز و کوه و جنگل آن نهفته است دنیایی از بارش فکری دارد.

جناب آقای دکتر قالیباف؛ استان گلستان چهارمين استان محروم کشور است. بر اساس آمار میزان ضریب جینی ایران به تفکیک استان‌ها، گلستان بعد از سیستان و بلوچستان و آذربایجان شرقی قرار گرفته است.

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی اگر آمدن شما آثار ملموسی در بهبود وضعیت موجود استان نداشته‌ باشد قضاوتش را به خودتان می سپارم.

جناب آقای دکتر قالیباف، بیش از ۱۶ سال است که از سوی مقام معظم رهبری برای احیای اقتصاد کشور و توجه دادن مسئولان و مردم به اهمیت استقلال اقتصادی نامگذاری سال‌های گذشته به موضوع اقتصاد اختصاص یافت است.

از مجموع فرمایشات مقام معظم رهبری اینگونه ادراک می‌شود که مهمترین موضوع در جهت استقلال کشور؛ استقلال اقتصادی است البته ایشان مسئله راهبردی دشمن را علاوه بر مسئله اقتصادی تهاجم فرهنگی دشمن به بنیان‌های فکری و فرهنگی انقلاب را در جمع فضلاي حوزه علميه قم در هفتم آذر ۱۳۶۸ فرمودند:«يك جبهه‌بندي عظيم فرهنگي كه با سياست، صنعت، پول و با انواع و اقسام پشتوانه همراه است، الان مثل يك سيلي راه افتاده كه با ما بجنگد.»

(۳۶ سال قبل) اما مسئله تولید و رشد اقتصادی در قالب شعار سال فرا روی مدیران اجرایی قرار دارد که تحقق شعار در رونق اقتصادی بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری با محوریت مردم از مطالبه امام و امت جامعه بوده و است.

همه دولت‌ها قول تحقق شعار سال را دادند که سرمایه‌گذاری برای تولید را با همکاری مردم عملیاتی کنند اما نگاه اقتصاد لیبرالی بر کشور مانع گردیده است. آقای پزشکیان در نشست با استانداران تصریح کرد که همه مسئولان وظیفه دارند که بستر مناسب شعار سال را فراهم کنند و به سازمان برنامه و بودجه و رئیس کل بانک مرکزی دستور رفع موانع اداری سرمایه‌گذاری برای تولید را داد.

اما به تعبیر رئیس‌جمهور این گفته بیشتر بر روی کاغذ مانده تا اجرا!! راهبردهای اجرایی برای آن اولین گام تأمین منابع مالی برای طرح‌های بر زمین مانده است.

اکنون زمان کلنگ زدن برای رفتارهای پوپولیسمی به سرآمده است. متاسفانه امروز ناپایداری ارزش پول ملی با وجودکارتل‌های اقتصادی و عدم برخورد بازدارنده از سوی دستگاه‌های اجرایی مانع رونق اقتصاد شده و عمدتاً سرمایه‌های شخصی در قالب طلا، ارز، خودرو یا زمین نگهداری می‌شوند؟؟

تورم موجود در کشور و افزایش قیمت ارزاق عمومی وعدم نظارت بر بازار موجب کوچک شدن سفره غذایی مردم شده است.

استان گلستان با داشتن ظرفیت‌های بسیارخوب و فرصت‌های فراوان شغلی در بخش کشاورزی و دامداری و تولیدات زودبازده و گردشگری و منطقه آزاد اینچه‌برون زمینه مناسب برای سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی را دارد.

متاسفانه مدیریت‌ها نیز در سایه جريان‌های سیاسی با کندی در انجام رفع محرومیت استان پیشرفت داشته است. و همگان بر این باوریم که تحقق شعار سال با عمل زنده می‌ماند نه با شعار!!!!

مقام معظم رهبری راه نجات اقتصاد کشور و رونق اقتصادی را در مشارکت مردم می‌دانند سال گذشته حضرت آقا فرمودند: جهش تولید با مشارکت مردم و امسال را سال سرمایه‌گذاری برای تولید را با هفت راهبرد اجرایی ارائه فرمودند.

یکی از بخش‌هایی که استان گلستان می‌تواند در مشارکت بیشتر مردم در اقتصاد کمک کند، بخش کشاورزی و دام و طیور است.

عدم توجه به مبناهای اقتصاد اسلامی و کوتاهی در نیازهای اولیه کشاورزان موجب عدم توجه آنان به نیازهای اساسی شده است.

لازم است دولت چهاردهم هرچه زودتر مشکلات حوزه کشاورزی را جبران کند. وزیر کشاورزی بیست راهکار برای شعار سال می‌دهد اما یک نفر نیست که به این آقای وزیر محترم بگوید آقا به چه کسی راهکار می‌دهی! خودت باید عمل کنی!!!؟این گوی و این میدان!

آقای محترم امروز میدان عمل دست جنابعالی است. امروز حلقه مفقوده برای تحول اقتصادی؛ تحول در بینش مدیران و کارکنان دولت و همت جهادی است اگر روحیه جهادی در بدنه دولت اتفاق نیفتد آش همین است و کاسه همان.

نظارت بر اجرای قوانین و مقررات و برخورد با ترک فعل‌ها؛ برخورد بازدارنده نیست. یکی از مهم‌ترین مشکلات امروز بیکاری جوانان است. می‌‌توان علاوه بر سرمایه‌گذاری داخلی ازطريق تعاونی‌‌ها، برای اشتغال جوانان فکر عاجل کرد.

امروزه تعاونی‌ها به عنوان یک نهاد مردمی می‌توانند نقش زیادی را در توسعه اقتصادی روستاها داشته باشند راهکارهای لازم برای ایجاد و راه اندازی تعاونی‌های روستایی:

۱-تقویت فرهنگ تعاون و اثرات مثبت فعالیت‌های اقتصادی با ایجاد شرکت تعاونی‌ها ۲- ارائه و آموزش روشهای صحیح و به روز کشاورزی ۳- ارائه خدمات لازم جهت حفظ منابع آبی و خاکی با قیمت مناسب و حذف واسطه‌ها ۴- عزم جهادی در جهت راه‌اندازی تعاونی‌های صنایع کوچک به منظور اشتغالزایی و توسعه روستاها، با هدف توسعه کشاورزی و اشتغال، در روستاها؛ به منظور درآمد و تقویت روحیه تعاون و بهبود وضعیت معیشتی مردم را می‌توان احیا کرد.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.