1404-03-03 20:35
29
0
94238
رزمنده دوران دفاع مقدس:

حق خود را از دشمن با ایستادگی بگیریم

رزمنده دوران دفاع مقدس گفت: امروز هم باید با ایستادگی حق خود را از دشمن بگیریم.

عسگر قلی‌پور در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» در سالگرد عملیات بیت‌المقدس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بر اهمیت درس‌های این عملیات بزرگ برای شرایط کنونی ایران تأکید کرد.

قلی‌پور با اشاره به آغاز عملیات بیت‌المقدس در دهم اردیبهشت ۱۳۶۱، سالروز میلاد امام علی (ع)، گفت: این عملیات که با رمز یا علی بن ابی‌طالب آغاز شد، حدود ۲۵ روز به طول انجامید و در چهار مرحله تحت قرارگاه مرکزی کربلا اجرا شد.

رزمنده دوران دفاع مقدس ابراز داشت: عملیات بیت‌المقدس یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین عملیات‌های رزمندگان ایرانی بود که منجر به آزادسازی خرمشهر شد.

این رزمنده دفاع مقدس با تشریح عوامل پیروزی در این عملیات، اظهار داشت: اطاعت از فرماندهی امام راحل و فرماندهان تحت امر ایشان، ایمان و وحدت، انسجام نیروهای مسلح، پشتیبانی مردمی و نوآوری و ابتکار عمل رزمندگان، از جمله عوامل اصلی پیروزی در عملیات بیت‌المقدس بود.

قلی‌پور تأکید کرد: عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، درس ایستادگی، مقاومت، وحدت، انسجام، اطاعت‌پذیری و ایمان را به ما آموخت. ما باید همان ایستادگی و مقاومت و امتیاز ندادن به دشمن را امروز سرلوحه کار خود قرار دهیم.

او با اشاره به دستاوردهای عملیات بیت‌المقدس، گفت: در این عملیات، حدود ۲۰ هزار نفر از نیروهای رژیم بعث عراق به اسارت گرفته شدند و ۱۶ هزار نفر کشته و زخمی شدند. همچنین، صدها توپ، تانک، نفربر و سلاح‌های پیشرفته دشمن به غنیمت گرفته شد.

قلی‌پور با یادآوری تلفات سنگین این عملیات، افزود: در این عملیات، ۲۴ هزار نفر از بهترین رزمندگان ایرانی مجروح و ۶ هزار نفر شهید شدند. اما رزمندگان ایرانی با قدرت ایمان و اراده موفق شدند ۵ هزار و ۴۰۰ کیلومترمربع از خاک خود را از شر عراقی‌ها پاک‌سازی کنند.

این رزمنده دفاع مقدس در پایان با تأکید بر لزوم حفظ وحدت و اطاعت از ولایت فقیه، تصریح کرد: امروز نیز همان اطاعت از ولایت فقیه و وحدت و انسجام و برادری و ایمان می‌تواند جمهوری اسلامی ایران را در مقابل استکبار جهانی به پیروزی برساند. امروز هم باید با ایستادگی حق خود را از دشمن بگیریم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.